SWB är mycket glada över att kunna meddela att svenska varumärket Jacson går in som sponsor till SWB Riders Cup i både dressyr, hoppning och fälttävlan i höst. I år är konceptet för tävlingen annorlunda och går på fem olika platser runt om i Sverige, med första tävlingen i dressyr redan sista helgen i augusti hos Märsta Ridklubb. 

Jacson är ett varumärke som har varit en del av den svenska hästsporten sedan 1867. Ledorden är kvalitet, hållbarhet och hantverk, givetvis med en djup kärlek till hästar. Jacsons sortiment kan du hitta på deras nya webbshop och hos ett stort antal återförsäljare.

-Det känns mycket bra att kunna knyta till oss en så engagerad partner som Jacson och vi ser positivt på ett långt samarbete framåt. säger Josefine Tinglöf, ansvarig för SWB Riders Cup hos SWB.
-Vi värnar om vårt varumärke och våra produkter med en så lång historia, så det känns riktigt roligt att kunna bygga vidare på det här samarbetet med SWB, säger Marie-Louise Roslund Mark, Category Manager på Jacson.

Datum för SWB Riders Cup 2024
Du hittar anmälningarna i TDB
Dressyr 30 augusti – 1 september, Märsta Ridklubb – du hittar anmälan här
Fälttävlan 14-15 september, Össjö Hästsällskap – du hittar anmälan här 
Dressyr 9-10 november, Helsingborgs Fältrittklubb – anmälan ej öppen än
Hoppning 21-24 november, Flyinge Hästsportklubb – anmälan ej öppen än
Hoppning 22-24 november, Strömsholms Ridsportförening – anmälan ej öppen än