Utställare

Talang möter talang under veckorna 39-40 när Sveriges främsta unghästar tävlar om de åtråvärda titlarna i Breeders Trophy!
I år är mässan äntligen tillbaka i lilla ridhuset på Flyinge Kungsgård och vi vill välkomna Er till årets hästfest SWB Equestrian Weeks! 

SWB Equestrian Weeks Dressyr
Den 27 september – 1 oktober möts Sveriges bästa unghästar i dressyr, ålderskategorierna 3 – 7 år. Dressyrveckan kryddas extra med Lövsta Future Challenge-klasser för unga ryttare och hästar, samt SWB Stallion Trophy och SWB Riders Cup.

SWB Equestrian Weeks Hoppning
Den 4-8 oktober är det dags för Sveriges bästa unghästar i hoppning (samma ålderskategorier som ovan) samt även SWB Stallion Trophy, SWB Prospects och SWB Riders Cup.

På fredagskvällen, den 29 september respektive den 6 oktober kommer vi i år åter ha Elitfölauktion på plats i Stora Ridhuset!
På lördagskvällarna 30 september och 7 oktober är det 4- respektive 5-års finalerna med testridning av världsryttarna Benjamin Werndl och Henrik von Eckermann!

Intresserad av att vara utställare? Kontakta Bengt Olsson på bengt.olsson@swb.org, telefonnummer 070-470 04 48.

 

Information

Boka utställarplats

Är du intresserad av att vara en del av SWB Equestrian Weeks? Då ska du ta chansen att boka plats som utställare för att exponera dig och ditt företag för en hängiven avels- och sportintresserad publik!

Monterstorlekar & priser
3,5m x 3m – 5000 kr/vecka (9000 kr två veckor)
7m x 3m – 7000 kr/vecka (13 000 kr två veckor)
Övriga storlekar begär offert.

(El, väggar, golv, 2 lunchbiljetter/dag, parkeringstillstånd, 3 st inträdesband för hela veckan samt kortare presentation på SWBs sociala medier och hemsida ingår)

Kontakta Bengt Olsson för mer information
070-470 04 48, bengt.olsson@swb.org

Hitta hit
Karta över området