Svenska varumärken ställer sig bakom svenska hästar.

2016 var året då Breeders Trophy tog en ny vändning och blev till ett evenemang som skulle marknadsföra svenska hästar, nationellt och internationellt. I år välkomnas två nya svenska varumärken som ställer sig bakom satsningen.

2017 är Breeders Trophy stolta över att presentera två nya samarbetspartners till evenemanget. Det är Volvoåterförsäljaren Bilia och det är sportklädestillverkaren Abacus. Svenska varumärken med kvalité som signum.
– Vårt uppdrag är att skapa en tävling som marknadsför SWB-hästar som ett premiummärke. Då gäller det att våra samarbetspartners vill stå för samma kvalité som vi, säger Tomas Torgersen, verksamhetsledare för Swede Horse.

Breeders Trophy har närmare 40 00 tittare totalt på webb-TV och flera tusen besökare under veckan. Det gör evenemanget intressant för flera samarbetspartners.
– Självklart ska ryttare och SWB-uppfödare köra Volvo, det är en bil som passar för den aktiva chauffören och vi har bilar som passar bra som dragbilar, säger Henrik Jönsson, marknadschef för Bilia.

Även företaget Abacus anser sig ha kläder som passar sig för ryttare och uppfödare.
– Vi har framförallt gjort kläder för golfare tidigare men vi har förstått att behoven är ganska lika mellan ryttare och golfare. Man vill ha högtekniska kläder som andas och knappt märks att man har på sig, säger Sven-Olof Karlsson, VD på Abacus.

I år kommer Breeders Trophys funktionärer ha på sig Abacus kläder och det kommer finnas möjlighet för alla hugnade att uppleva XC60, Volvo XC90 och Volvo V90 Cross Country under tävlingen i Flyinge.

 

Tävlingarna avgörs vecka 40 på Flyinge och mer kan du läsa här: www.breederstrophy.se

Vi är också stolta över att presentera följande samarbetspartner:

 

Agria Djurförsäkring
Arkitektkopia
Bucas
Euro Horse
Equipe
Evidensia
Göteborg Horse Show
Hööks
Krafft
LRF Konsult
Lövsta
Torstensson Hästtransportcenter
Pharmalight
PS Flyinge & Partners