Dujardin till Breeders Trophy!

– Jag älskar honom, sa OS-mästarinnan Charlotte Dujardin efter att ha provridit hingsten Dragon Welt 1303 under ett fullsatt Breeders Trophy på Flyinge 2016.
Idag kan Swede Horse lämna det glädjande meddelandet att brittiskan kommer tillbaka 2017 för att prova de fyraåriga gångartshästarna.

Brittiska Charlotte Dujardin är dressyrsportens okrönta drottning. Hon är dubbel guldmedaljör i OS med seger både 2012 och 2016 och hon är känd för sin mjuka ridstil. Det blev en fullkomlig succe när Charlotte Dujardin kom och provred fyraåriga dressyrhästar under Breeders Trophy 2016 och nu är det klart att stjärnan kommer tillbaka.
– Jag hade kunnat fylla en hel lastbil med hästar och ta med dem hem, sa Charlotte efter provridningen i fjol.

I år ser hon framemot att vara testryttare igen och Tomas Torgersen, tävlingsledare för Breeders Trophy, är mycket nöjd med beskedet.
– Charlottes framträdande var helt klart en höjdpunkt under fjolårets evenemang och det var helt slutsålt i hallen. Vi tror att publiken är minst lika intresserad av att komma och titta i år, säger Tomas.

Charlotte kommer att provrida de tio bästa fyraåriga gångartshästarna och testridningen kommer att ske lördagen den sjunde oktober i Flyinges stora ridhus. Breeders Trophy går den 2-8 oktober på Flyinge.

Den 25:e maj släpps biljetterna till Breeders Trophy, via Tickster. Länk till biljetter.

Charlotte Dujardin och Valegro under EM i Aachen 2015