Pressinformation

Välkommen till det nya arrangemanget SWB Equestrian Weeks! Under två veckor kommer vi att bjuda på allt från till internationell dressyr, rafflande hoppklasser, elitauktioner och landets unga talanger som gör upp om de åtråvärda Breeders Trophy-titlarna.

 

Information

Kontakt

Har du frågor? Kontakta SWB på 046-646 50 eller info@swb.org

Dagsprogram

Dagsprogram är ännu inte klart

Hitta hit
Bo

 

Elite Hotel Ideon i Lund, endast 10 minuters bilfärd från Flyinge, erbjuder alla besökare på SWB Equestrian Weeks rabatterat pris på boende.

Bokning av rum dressyrveckan 25-29 september – KLICKA HÄR

Bokning av rum hopp/fälttävlansveckan 2-6 oktober – KLICKA HÄR

Länk till hotellet

Här hittar du tips om hur du hittar andra boenden!

 

 

 

Äta

Som besökare erbjuds du som besökare ett välfyllt mäss- och restaurangområde. Med sina dryga 100 år på nacken förvandlas Flyinges anrika gamla stenridhus till ett mysigt mässområde, fyllt med utställare som erbjuder dig en bred variation av både varor och tjänster. Restaurang Kungsgården kompletteras under SWB Equsterian Horse Weeks med en rad Food Trucks så att du som besökare ges en möjlighet att testa smaker från världens alla hörn.

 

 

Mässområde

Som besökare erbjuds du som besökare ett välfyllt mäss- och restaurangområde. Med sina dryga 100 år på nacken förvandlas Flyinges anrika gamla stenridhus till ett mysigt mässområde, fyllt med utställare som erbjuder dig en bred variation av både varor och tjänster. 

 

 

Karta över området