Swede Horse är stolta att presentera Trikem AB som sponsor av hingstklasserna i dressyr och hoppning som äger rum den 2 mars under bruksprovsveckan på Flyinge.

Trikem AB är en ledande tillverkare av vård – och tillskottsprodukter för djur och människor och har sedan 1955 utvecklat, producerat och marknadsfört bland annat djurvårdsprodukter utifrån svenska förhållande och i nära samarbete med den svenska marknaden. Anpassade foderstater med lämpliga fodertillskott är något vi alla tänker på nu inför stundande föl – och betäckningssäsong samt med en tävlingssäsong som står för dörren. Trikems fodertillskott är väl avvägda utifrån de förutsättningar som generellt gäller för svenskt jordbruk.

Swede Horse Hingstklasser
Intresset för att se avelshingstar i tävling har ökat stort på senare år och hingstklasserna är ett ypperligt tillfälle för hingstägarna att visa och marknadsföra sina hingstar. Upplägget med att hingstar i olika åldrar tävlar mot varandra har blivit populärt, både hos publiken och hos hingsthållarna. Inbjudan går ut till landets alla hingstägare, som förutom möjligheten att visa sina hingstar inför avelssäsongen tävlar om prispengar och fina hederspriser. Mer information om hingstklasserna här.

Vi välkomnar Trikem AB, publik och  hingstägare till Flyinge och ser fram emot spännande tävlingar fredag eftermiddag den 2 mars!