Våren 2019 hade ATG Riders League premiär med Test Edition 1 på tre olika tävlingsplatser med kvalklass på fredagen och final med heat samt Winning Round på lördagen. Hinderhöjden låg på 1,40 meter och både ryttare, publik och arrangörer har varit mycket nöjda med det nya, lite annorlunda konceptet. Under SWB Equestrian Weeks – Hoppning den 2-6 oktober på Flyinge är det nu dags för nästa deltävling.

För ryttarna innebär ATG Riders League en prissumma på 5 000 kronor till varje heatvinnare och det ekipage som till slut står som segrare efter Winning Round kammar hem en prischeck på hela 30 000 kronor. Serien är öppen för ryttare över 18 år.

Både under kval, heat och Winning Round erbjuder ATG publiken de båda spelformerna V5 och Vinnarspel, vilket vi garanterar adderar extra spänning och puls på läkarplats. 

Glöm inte att anmäla er eller köp er biljett redan idag, vi lovar en fartfylld och härlig eftermiddag och kväll lördagen den 5 oktober i Flyinge! Och du, missa inte SWB Elitauktion – Hoppning som drar igång senare på lördagskvällen. Här har du chansen att ropa hem en framtida ATG Riders League-vinnare!

Proposition och anmälan – nationella klasser med ATG Rider League

Regler för ATG Riders League

Biljetter

SWB Elitauktion