Angelica Augustsson Zanotelli debuterar som testryttare 2024 och gör även en clinic presenterad av KRAFFT. Foto: Roland Thunholm

Efterlängtade SWB Equestrian Weeks närmar sig med både testridning och inte minst, den nya hoppclinicen som äger rum söndag den 6 oktober på Flyinge Kungsgård och presenteras i stolt samarbete med KRAFFT. Missa inte chansen att ta del av unika insikter när världscupvinnaren Angelica Augustsson Zanotelli leder en inspirerande clinic med fokus på den unga hopphästens utveckling.

SWB kan nu presentera två välkända namn till clinicen:
Steffi Holmén, svensk hoppryttare och tidigare beridare på Grevlundagården hos Peder Fredricsson och Lisen Bratt Fredricson. Idag driver hon tillsammans med sin partner Carl-Walter Fox, egen verksamhet på Borelunds Gård utanför Lund. Hon har vunnit flertalet internationella Grand Prix-hoppningar och även världscuptävlingar och har etablerat sig som en av Sveriges främsta hoppryttare.

Evelin Lavén är en ung, lovande talang som fortsätter att klättra inom svensk hoppsport med fina framgångar, ofta på egna SWB-uppfödningar som har tagit framstående placeringar i olika unghästchampionat. Bland annat vann hon 6-åringarnas Breeders Trophy 2023 med med Bratz dot com TL (SWB), som i år är en av de mest framgångsrika 7-åriga hopphästarna enligt Hippomundo.

Både Steffi Holmén och Evelin Lavén kommer att delta och ytterligare ryttare kommer presenteras inom kort.

Clinic med fokus på grundridning och utveckling
Angelica Augustsson Zanotelli kommer att leda clinicen med fokus på den unga hopphästens grundridning och  träning, utveckling och inte minst utmaningar. Angelica har med sin långa erfarenhet, mycket tid och tålamod tagit fram en stor skara hästar från grunden till absoluta toppskiktet. Många av dem speciella men med stor potential. Clinicen är en fantastisk möjlighet att som ryttare och intresserad få med sig värdefulla tips och råd.

För den som vill uppleva en en lärorik och spännande helg på Flyinge, finns nu biljetter tillgängliga via TicketCo.events, med rabatterade helgbiljetter som årets nyhet!

Biljetter:
Clinic presenterad av KRAFFT söndag 6 oktober-  395 kr
Lördag-söndag 695kr (ord. pris 790kr)

Fredag-söndag 795kr (ord pris 965kr)
TicketCo.events för biljettbokning