2021 års vinnare i 3-årschampionatet i dressyr, Skyline To B (SWB) – Carl Hedin e Blue Hors St. Schuffro, u Amazone (F. 2) (SWB) – Ampere. Uppfödare Maria Rasmusson, ägare Eques Management AB. Foto Filip Jenå.

Antalet startande och engagemanget i SWB Equestrian Weeks 2022 är helt fantastiskt och över förväntan. Vi har betydligt fler startande än när vi gjorde våra preliminära tidsscheman och detta trots att vi höjt kvalgränserna för 4- och 5-åringar jämfört med 2021. Vi är otroligt glada över hur många som väljer att komma till Flyinge Kungsgård för att delta i tävlingarna och vi har valt att välkomna samtliga som anmält. Det kommer bli långa men roliga dagar och vi hoppas att alla tävlande, teamen kring hästarna och publiken har förståelse för detta!

VI har fått frågor om tidsprogrammet under onsdagen där 3-årschampionatet i dressyr med Rikssto går sist på dagen med en beräknad prisutdelning vid 21-tiden. Vi vill informera om att anledningen att vi lägger dessa klasser sist på dagen beror att domarna inte har möjlighet att börja bedömningen tidigare.

Equisport.tv sänder hela SWB Equestrian Weeks Live.