Benjamin Werndl under Gothenburg Horse Show 20-02-22. Foto: Roland Thunholm

Det blir en mycket spännande nykomling som testryttare till SWB Equestrian Weeks med Breeders Trophy på Flyinge i höst, med minst sagt stark stjärnglans. Till dressyrveckan 27 september – 1 oktober presenteras den tyske toppryttaren Benjamin Wrendl.

SWB Equestrian Weeks med Breeders Trophy har som mål att främja den unga hästens grundutbildning, och att ha efterfrågade och kompetenta testryttare ligger i en del av det långsiktiga målet.
– Benjamin är verkligen en aktuell ryttare med en bronsmedalj i lag och en fjärde plats individuellt vid VM i Herning 2022. Han representerar den klassiska tyska träningsmetoden men sätter alltid hästen som individ i första hand, vilket vi gillar, säger Tomas Torgersen, senior advisor för SWB Equestrian Weeks.

Testridningen under SWB Equestrian Weeks är mycket populär och brukar dra stor publik. Evenemanget webbsänds också via Equisport för de som bor i Sverige samt ClipMyHorse.TV för resten av världen.

SWB Equestrian Weeks 27 september – 8 oktober, Flyinge
Biljetterna till SWB Equestrian Weeks släpps under vecka 22 via TicketCo. PLUS-medlemmar i SWB får rabatt på biljetter till arrangemanget.
Dressyrfinalen med Benjamin Wrendel som testryttare äger rum vid SWB Equestrian Weeks på Flyinge lördagen den 30 september.
Hoppfinalen med Henrik von Eckermann äger rum SWB Equestrian Weeks på Flyinge lördagen den 7 oktober. 

Dressyrveckan
Onsdag 27 september – Fri entré
Torsdag 28 september – Fri entré
Fredag 29 september – 250 kr
Lördag 30 september – 395 kr
Söndag 1 oktober – 175 kr

Hoppveckan
Onsdag 4 oktober – Fri entré
Torsdag 5 oktober – Fri entré
Fredag 6 oktober – 250 kr
Lördag 7 oktober – 395 kr
Söndag 8 oktober – 175 kr

Deltagarbevis för Breeders Trophy-ansluten häst löser du här