Information för dig som besökare

Välkommen till anrika Flyinge, ett hästsportcentrum i hjärtat av Skåne! Stuteriet är ett av världens äldsta och här har det bedrivits avel ända sedan 1100-talet. Idag är det en modern anläggning som erbjuder utbildning, forskning, avel och arrangemang i toppklass. 

Vi vill att din upplevelse på Flyinge och SWB Equestrian Weeks ska bli något i hästväg. På denna sidan kommer vi löpande att fylla på med all information du kan tänkas behöva!

Information

Dagsprogram

Dagsprogram är ännu inte klart

Övriga aktiviteter

SWB Equestrian Weeks kommer att bjuda på en rad aktiviteter utöver själva tävlingarna. Mer information om dessa kommer!

Köp biljetter

Biljetter till evenemanget är ännu inte släppta

Hitta hit
VIP

Ge din upplevelse under SWB Equestrian Weeks på Flyinge en extra krydda och boka ett VIP-paket för dig och dina vänner! I paketet ingår entré, fika, lunch och middag samt kaffe och alkoholfri dryck. 

Sidan uppdateras närmre evenemanget!

Bo

Här hittar du tips på boende!

 

 

Food Corner

Som besökare erbjuds du ett varierat utbud av närodlad mat och spännande rätter från en rad olika aktörer med foodtrucks utanför lilla ridhuset vid Melonbanan. Hit kan man gå och avnjuta en måltid ute i solen, ta med sig maten in i lilla ridhuset eller varför inte med sig in på läktaren i manegen

Är ni sugna på en riktigt god kopp kaffe så kommer Fogarolli att finnas på plats med sina kaffevagnar på flera olika ställen på anläggningen. 

 

 

Mässområde

Med sina dryga 100 år på nacken förvandlas Flyinges anrika gamla stenridhus, i folkmun Lilla Ridhuset, till ett mysigt mässområde, fyllt med utställare som erbjuder dig en bred variation av både varor och tjänster. Ni hittar det mesta ni behöver både till er själv eller hästarna här inne, så var beredda på massor av inspiration!

Mässan är öppen dagligen från 30 minuter innan första start och 30 minuter efter sista start enligt starttider på Equipe Online.

Parkera

Huvudparkeringen är belägen i nära anslutning till tävlingsarenan och mässområdet. Följ skyltar.

Karta över området